aanbevelingen coaching

betrokken

"Ik ken Grada als een uiterst betrokken, loyaal en gedreven coach. Zij zal er alles aan doen om cliënten zo goed mogelijk te begeleiden. Grada is er ook ná het coachingstraject mocht er nog enige "nazorg" nodig zijn. Kortom een vakkundig, uiterst betrouwbare coach waar je op kunt bouwen. Chapeau!!"
C. Mellaart

 rust en luisteren

"Grada's aanpak kenmerkt zich door rust, luisteren, en vooral de goede vragen stellen. In de tijd dat ik met Grada werk zie ik grote veranderingen bij mensen die ze coacht en begeleidt. Kritisch, confronterend en opbouwend gaat ze te werk wat altijd leidt tot een positieve uitwerking op mensen die ze coacht. Geduld, luisteren en vooral een zorgvuldige aanpak zijn haar grootste kwaliteiten."

J. Stehouwer

 natuurlijke manier

"Op een natuurlijke manier begeleidt Grada bij vraagstukken op zowel persoonlijk vlak als loopbaan/outplacement. Grada verstaat haar vak als personal coach en beschikt over een enorm palet aan ervaring en vaardigheden. Wat Grada sterk maakt is de combinatie van enerzijds haar sensitiviteit en spirituele ontwikkeling, en daarnaast persoonlijk leiderschap en zakelijk inzicht. Dit maakt het mogelijk dat zij zich echt met de ander in verbinding stelt, en haar cliënten daadwerkelijk hun doelen kunnen bereiken. Grada is een bijzonder fijne vakgenote met wie ik graag samenwerk."
N. Willemsen

 warmte en vertrouwen

"Als ik aan Grada denk herinner ik me een coach die veel warmte en vertrouwen uitstraalt, de tijd voor je neemt en je 'problemen' en angsten serieus neemt. Mij bracht ze soms aan het denken door de adviezen die ze gaf en de onderwerpen die ze behandelde en op die manier vond ik vaak de antwoorden die ik zocht bij mezelf. Ik had ze vaak al bij me... :-)"

D. Woudenberg

 veelzijdig

"Grada is een veelzijdige coach. Ze sluit goed aan bij verschillende karakters en vraagstukken. Ze coached in het "hier en nu" en kan direct zijn. Maar ook kan ze door gebruik van yoga- en concentratieoefeningen ruimte maken in de diepere lagen in de persoon, waar de eigen antwoorden liggen. Je komt thuis in jezelf.”

H. Visscher

 Ervaren

"Grada is een fijne coach die alles op alles zet om je helemaal tot jezelf te laten komen. Ze heeft veel verschillende tools om je daarmee te helpen en is heel ervaren. Ze is lief, geduldig en heeft een luisterend oor.”
C. Edel

 Vakkundig

"Grada heeft een natuurlijk talent om mensen goed aan te voelen en echt te luisteren. Hierdoor zijn mensen in staat de antwoorden bij zichzelf te vinden en uit zichzelf in beweging te komen. Zowel in privé als zakelijke thema's verstaat zij haar vak goed .Grada is daarnaast een innemende persoonlijkheid"
L. van Beek