aanbevelingen consultancy

dedicated

"Grada is dedicated, good self supporting and able to share her knowledge to others. She can listen and is able to manage the information to the right proportions.” 
P. van Oort

 samenwerking

"Grada was een geweldige collega om mee samen te werken. Ze stond altijd voor iedereen klaar, mede door haar lieve persoonlijkheid. Daarom was ze een zeer gewaardeerde collega.” 

A. Doorbetaal

 kennis van zaken

"In de vele jaren dat ik met Grada Vink heb mogen samenwerken heb ik haar leren kennen als een collega met veel kennis van zaken (met oog voor detail), ambitieus, heel collegiaal en met hart voor de zaak.” 

G. Brouwer

 enthousiast

"Ik heb Grada leren kennen als een enthousiaste en zeer kundige collega. Grada heeft mij vanaf mijn eerste werkdag onder haar vleugels genomen, ingewerkt en ingewijd in het assurantievak. Dankzij haar ben ik nog steeds tot grote tevredenheid in deze tak werkzaam. Grada is uitstekend in staat om kennis over te dragen op een heldere manier. Daarnaast kan ze mensen motiveren. Grada is een bijzonder fijn mens en ik heb altijd met groot plezier met haar samengewerkt” 
A. van de Berg

professioneel

Grada is a very driven person and a very professional coach. during our years as colleagues at CCS she was a great colleague, always interested in other people both private and professionally.
N. Andrea